Om Ekelund Design

Marita Ekelund | AD/Grafisk Designer


Frilans grafisk designer med lang erfaring innenfor grafisk design og visuell kommunikasjon.

Som grafisk designer har alltid jeg alltid vært opptatt av å finne den overordnede ideen som skal bidra til å formidle budskapet på. Det er ikke nødvendigvis alltid like lett, men min erfaring er at det krever at jeg er nysgjerrig, stiller spørsmål, lytter, setter av tid til kreativ tenking, henter inspirasjon og involverer.  Sluttresultatet blir da tydelig og målrettet kommunikasjon. 

Jeg har en lidenskap for mitt fag. Dette har etter hvert blitt en livsstil for meg, fordi jeg ønsker å holde meg oppdatert på fremtidens muligheter og trender. Jeg investerer derfor en del tid også utenom jobb for å lese meg opp, hente inspirasjon og holde meg oppdatert på det som rører seg innenfor design og markedsføring.

Jeg kan hjelpe ditt firma med dine behov innenfor grafiske tjenester.

Jeg er alltid åpen for nye prosjekter. Om du ønsker å samarbeide med meg, er det bare å ta kontakt.

Marita Ekelund | Ekelund Design | +4740613635 | marita@ekelunddesign.no